torsdag 27 januari 2011

Lat Kratang

Efter att ha avnjutit en läcker frukost med färsk ananas, rostat bröd och ett ägg på off chans att jag kommer att vandra genom den del av staden här.

Jag är i en förort till Bangkok kallas Lat Kratang i Thong Ta Resort and Spa Hotel
Det är inte turister och jag blir så in i ett vackert smycke i thailändska kulturen. Längs vägen för matstånd där nudlar, stekt kyckling fisk, räkor, etc. kan erhållas, varje stall igen är specialiserad på vad annars, 9 av 10 har jag ingen aning om vad de säljer, men det luktar och ser mycket mycket bra.

Förutsatt ff en snabb matbit få mig att ett slumpmässigt stall med liten terrass att sitta, och jag har en tallrik med ris, räkor, hummer, papaya och några andra grönsaker hade kryddig! Spicy har här en helt annan definition som i Nederländerna, lyckligt tillsammans med en 0,7 liters flaska Singha öl för att släcka vissa saker, bra! (Se bild)

Då jag gick omkring på marknaden, jag odefinierbar dussintals typer av grönsaker, frukt och fisk sett. Jag tror att fisken kom direkt från den närliggande floden och var så mycket fräsch. All luft gjorde påstå något annat! Trots detta har alla väldigt cool.
Nedan är några bilder av marknaden.

Så småningom fick jag ca 2 timmar att gå runt var. Resten av dagen, det är 15,40 här i skrivande stund, jag tycker ett lugnt bläddra igenom guiden och ta reda på vad de kommande veckorna allt jag vill se här Lianne! Ikväll kanske en annan FF ser omkring vad som finns i de omgivande gatorna och pubar att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar