torsdag 27 januari 2011

7 baht till Bangkok

Från flygplatsen området och tid att njuta av riktiga Bangkok. Tågresan till Lat Kratang Hualamphong station var en timme. Bara koppla av med lokalbefolkningen i de tre E -klass eller sitta för 7 baht (mindre än 15 cent, NS äta det!). Vägen var skönt att se att det var uppskattat att vi helt enkelt tycker om att använda kollektivtrafik istället gick med de sedvanliga taxi, leende människor och massor av roliga gester.

På Hualamphong stationen vi kom först våra väskor in i hotellbranschen marknaden, Bangkok Centre Hotel (. Com för den nyfikne läsaren). Efter påsar har installerat, vi genast letade efter ett matställe, vi har äntligen våra magar fyllda med skaldjur och ris nudlar fylld med kryddstark fläsk, medan du njuter av en äkta thailändsk Singha öl. Efter att ha vad vi vandrar runt i centrala Bangkok. Vissa saker vi har sett en massa tempel dekorerad med guld, en grön hund och sprutade dussintals butiker / platser där allt såldes, olika storlekar av stålrör, vågar till valfri storlek till butiker fyllda med bara kuddar.

Eftersom vi båda fortfarande ville köpa lite grejer till den fortsatta resan, såsom kläder, gick vi till shoppingdistriktet. Tesco störtade första, en stor supermarket med många andra butiker runt den. Sen gick vi om marknaden, många (imitation) kläder och massor av ställen att äta igen.

Då har vi fångat upp MBK köpcentrum. 100s butiker, på torg och butiker under ett tak där man verkligen kunde köpa någonting. Dyra och kläder imitation, mobiltelefoner och elektronik butik, flera matställen, en arkad, en biograf och så vidare. Detta komplex var 6 eller 7 våningar högt, och 100-tals meter. Här har vi en läcker smoothie och yoghurt med bär och Oreo har haft. Sedan tog vi tuk tuk tillbaka till hotellet. En tuk-tuk är en typ av motor med en vagn för två personer bakom, kväver Bangkok dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar